Prasekolah SK ALOR PONGSU

DATANG DENGAN HARAPAN..PULANG DENGAN SENYUMAN .... BAWA KEJAYAAN...

PRASEKOLAH PERAK BERKUALITI...PERAK SENTIASA DIPUNCAK KEGEMILANGAN

Sunday, April 24, 2011

Salam 2011

Assalammualaikum dan salam sejahtera..lama saya tidak mengaktifkan blog ini..terlalu sibuk dengan tugasan di sekolah dan pada masa yang sama broadband saya ada problem dan masa di sekolah amat terhad...dan kerana kesibukan itu juga saya boleh terlupa password untuk blog ini..tapi syukur pada Allah..Allah Maha Penyayang..Allah beri ilham akan password ini sewaktu saya memandu kereta..ketika hendak balik dari sekolah..Syukur Ya Allah.
Ada banyak perkara yang berlaku bermula Januari sehingga April ini..semua yang berlalu telah tersimpan dalam memori FB Kelab guru Prasekolah Kerian,memori komputer riba peribadi dan memori diri sendiri (itu pun jika masih ingat).
Perubahan yang jelas untuk tahun ini ialah kami telah menerima guru baru prasekolah menggantikan guru Pn Mashithoh yang bertukar ke Kedah..nanti saya akan sisipkan maklumat tersebut..
Hmmm sudah hampir bulan ke-5 persekolahan anak-anak kita..seharusnya pada waktu ini..anak-anak murid kita sudah boleh membaca sukukata terbuka samada satu suku kata atau dua suku kata,sudah boleh menyalin ayat pendek dan mengira serta membuat operasi tambah.
Harapan guru-guru Prasekolah semua begitu bukan..tetapi kita tidak boleh menjangkakan situasi kebolehan anak-anak murid kita yang berbeza antara satu sama lain..apa -apa pun SELAMAT MAJU JAYA..
Tq sudi baca,rajin-rajinlah click LIKE button tu ?

No comments:

Post a Comment